Welcome to Club Hot Rod!  The premier site for everything to do with Hot Rod, Customs, Low Riders, Rat Rods, and more. 

  •  » Members from all over the US and the world!
  •  » Help from all over the world for your questions
  •  » Build logs for you and all members
  •  » Blogs
  •  » Image Gallery
  •  » Many thousands of members and hundreds of thousands of posts! 

YES! I want to register an account for free right now!  p.s.: For registered members this ad will NOT show

 
Like Tree1Likes
  • 1 Post By 40FordDeluxe

Thread: Forum page glitch help
          
   
   

Reply To Thread
Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    53 Chevy5's Avatar
    53 Chevy5 is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Doon, Ia
    Car Year, Make, Model: 53 Chevy 3100
    Posts
    1,393

    Forum page glitch help

     



    I've had this problem as long as I can remember but I finally got sick of it tonight. The problem is if I'm on the Forum tab, I will click on a topic that interests me such as Build Logs, I well read the thread, then hit the back button and I will get this message

    vBulletin Message
    53 Chevy5, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.


    Then I will have to click the Home tab and then go back to the Forum tab to see the topics list again. What am I doing wrong?
    Seth

    God cannot give us a happiness and peace apart from Himself, because it is not there. There is no such thing. C.S.Lewis

  2. #2
    Bob Parmenter's Avatar
    Bob Parmenter is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Salado
    Car Year, Make, Model: 32, 40 Fords,
    Posts
    10,461

    In a slightly different way I've had pretty much the same issue for years. We did a little dance around a few years back with Brent supposed to "fix it" but that particular thing never got done. Apparently he never sees that issue so can't solve it.
    Your Uncle Bob, Senior Geezer Curmudgeon

    It's much easier to promise someone a "free" ride on the wagon than to urge them to pull it.

    Luck occurs when preparation and opportunity converge.

  3. #3
    shine's Avatar
    shine is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    bluff dale texas
    Car Year, Make, Model: 47 inderweed
    Posts
    1,676

    i get that every time i come here. never going to get fixed. it has been that way for years .

  4. #4
    rspears's Avatar
    rspears is offline CHR Member/Contributor Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Gardner, KS
    Car Year, Make, Model: '33 HiBoy Coupe
    Posts
    9,291

    Seth,
    What browser are you using? I'm using Google Chrome, and if I go into Build Logs and open a thread, then click the "back arrow" in the browser header it pops back to the Build Log list. It seems to work OK for me, so I can understand Brent not being able to fix something that he doesn't see.
    Roger
    Enjoy the little things in life, and you may look back one day and realize that they were really the BIG things.

  5. #5
    53 Chevy5's Avatar
    53 Chevy5 is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Doon, Ia
    Car Year, Make, Model: 53 Chevy 3100
    Posts
    1,393

    Ok, not a huge deal. I'm using straight google, maybe I should try chrome.
    Seth

    God cannot give us a happiness and peace apart from Himself, because it is not there. There is no such thing. C.S.Lewis

  6. #6
    techinspector1's Avatar
    techinspector1 is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    May 2003
    Location
    Zephyrhills, Florida, USA
    Car Year, Make, Model: '32 Henway
    Posts
    12,135

    Quote Originally Posted by 53 Chevy5 View Post
    Ok, not a huge deal. I'm using straight google, maybe I should try chrome.
    I've been using Google Chrome since 2012 and will never go back to Windows. This system cleans itself out every night and never gets jammed up with crap like Windows does.
    .
    PLANET EARTH, INSANE ASYLUM FOR THE UNIVERSE.

  7. #7
    shine's Avatar
    shine is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    bluff dale texas
    Car Year, Make, Model: 47 inderweed
    Posts
    1,676

    i use chrome some times and firefox . hate google news. nothing but washington post and cnn rags. IE is horrible. have not used it ever. my comp guy told me to stay away from it years ago .

  8. #8
    NTFDAY's Avatar
    NTFDAY is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Springfield
    Car Year, Make, Model: '66 Mustang, 76 Corvette
    Posts
    4,473

    I never use google anything, they are intrusive and invasive. I use IE for national radar and windows sites and Firefox for everything else and have done so for years. I also let my anti virus expire and use Malwarebytes exclusively, works better and less hassle.
    Ken Thomas
    NoT FaDe AwaY and the music didn't die
    The simplest road is usually the last one sought
    Wild Willie & AA/FA's The greatest show in drag racing

  9. #9
    40FordDeluxe's Avatar
    40FordDeluxe is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Prairie City
    Car Year, Make, Model: 40 Ford Deluxe, 68 Corvette, 72&76 K30
    Posts
    5,582
    Blog Entries
    1

    I seem to get the same message when I go from say what's new to forum. It'll give me that message and then I go to forum again. I have noticed it seems like when you get the message, the forum tab isn't in the same place so maybe that has something to do with it?
    Ryan
    1940 Ford Deluxe Tudor 354 Hemi 46RH Electric Blue w/multi-color flames, Ford 9" Residing in multiple pieces
    1968 Corvette Coupe 5.9 Cummins Drag Car 11.43@130mph No stall leaving the line with 1250 rpm's and poor 2.2 60'
    1972 Chevy K30 Longhorn P-pumped 24v Compound Turbos 47RH Just another money pit
    Tire Sizes

  10. #10
    mrmustang's Avatar
    mrmustang is offline Global Moderator Lifetime Contributor Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Greenville
    Car Year, Make, Model: 1969 GT500 Fastback
    Posts
    1,332

    Folks,

    Usually when you see those types of errors it has to do with your browser settings. Either you system or browser cache is too small, or full, or both. Also, you may be on an older browser that needs updating. A system that needs updating, or your flash and java plugins needing updating.
    Last edited by mrmustang; 02-15-2018 at 04:58 PM.

  11. #11
    40FordDeluxe's Avatar
    40FordDeluxe is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Prairie City
    Car Year, Make, Model: 40 Ford Deluxe, 68 Corvette, 72&76 K30
    Posts
    5,582
    Blog Entries
    1

    I'm going to have to disagree. I just cleared my browser cache etc. When I'm viewing a thread, and I click the very left Forum tab at the top of the page to go to the forum, the next screen is this message:

    40FordDeluxe, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

    Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    It happens every time you try to go to the forum via that button. It doesn't matter what computer I use it does it the same. Just trying to give more insight to the issue.
    Bob Parmenter likes this.
    Ryan
    1940 Ford Deluxe Tudor 354 Hemi 46RH Electric Blue w/multi-color flames, Ford 9" Residing in multiple pieces
    1968 Corvette Coupe 5.9 Cummins Drag Car 11.43@130mph No stall leaving the line with 1250 rpm's and poor 2.2 60'
    1972 Chevy K30 Longhorn P-pumped 24v Compound Turbos 47RH Just another money pit
    Tire Sizes

  12. #12
    RichB's Avatar
    RichB is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Portage
    Car Year, Make, Model: 31 A Coupe
    Posts
    522

    I get the same thing Ryan. I have Chrome.

    Rich
    http://www.clubhotrod.com/hot-rod-bu...del-coupe.html

  13. #13
    40FordDeluxe's Avatar
    40FordDeluxe is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Prairie City
    Car Year, Make, Model: 40 Ford Deluxe, 68 Corvette, 72&76 K30
    Posts
    5,582
    Blog Entries
    1

    Also to add to it. I've tried it with IE, and Chrome. Same thing happens on either.
    Ryan
    1940 Ford Deluxe Tudor 354 Hemi 46RH Electric Blue w/multi-color flames, Ford 9" Residing in multiple pieces
    1968 Corvette Coupe 5.9 Cummins Drag Car 11.43@130mph No stall leaving the line with 1250 rpm's and poor 2.2 60'
    1972 Chevy K30 Longhorn P-pumped 24v Compound Turbos 47RH Just another money pit
    Tire Sizes

  14. #14
    mrmustang's Avatar
    mrmustang is offline Global Moderator Lifetime Contributor Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Greenville
    Car Year, Make, Model: 1969 GT500 Fastback
    Posts
    1,332

    I have tried it with Chrome, IE, Edge, Firefox, and Seamonkey, both logged in, and not logged in to the forum. I cannot seem to get the same error messages that you guys/gals are. But then again, I am running the latest versions of my browsers, plugins, and my system(s) are fully up to date and patched.

    Try an experiment for me, bookmark the following url:

    http://www.clubhotrod.com/forum.php

    Then hit home and see if you get an error message.

    Want to assist where I can, but I need to see what you are seeing before I can attempt to come up with a solution.

  15. #15
    34_40's Avatar
    34_40 is offline CHR Member Visit my Photo Gallery
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    New Bedford
    Car Year, Make, Model: 34 Ford 3W Coupe Replica
    Posts
    12,380

    I get this,



    .
    --------------------------------------------------------------------------------







    vBulletin Message



    34_40, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    1.Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2.If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

    Log Out Home

Reply To Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Links monetized by VigLink